Jachthaven de Opbouw

Breukelen, de Kievitsbuurt met de trekgaten, het idyllische watersport gebied bij uitstek. Het is precies in dit gebied dat u onze Jachthaven aantreft. Een gebied dat vele mogelijkheden kent om uw vakantie of een dagje uit tot een succes te maken. De trekgaten met daarachter de vijf aan elkaar verbonden Loosdrechtse Plassen, de Vuntusplas, de Stille Plas en de heldere drinkwaterplas bieden 3600 hectare fantastisch cultuur-, natuur- en watersportplezier.

De trekgaten, de legakkers en de Loosdrechtse Plassen zijn in de 14e eeuw uit veengebied door turfwinning ontstaan. Karakteristiek zijn de vele fraaie begroeide eilanden en legakkers. Het vis en zwemwater is er schoon en u treft er een uitzonderlijke flora en fauna. In dit gebied staan nog authentieke boerderijen, afgewisseld met prachtige kastelen en buitenplaatsen. U vindt hier karakteristieke dorpen, jachthavens, bungalowparken, café’s, en restaurants. Tevens zijn er in de directe omgeving diverse vaarwegen zoals de Vecht, het Hilversums kanaal en de s' Gravenlandse vaart. Deze zijn allemaal vanuit onze Jachthaven over het water goed en snel te bereiken; via de grote Mijnderse Sluis, de Raaisluis, de kleine Weersluis en Kraaienestersluis. U kunt hier dan ook alle kanten op en buiten het Loosdrechtse Plassengebied, zijn er nog vele korte en langere vaartochten mogelijk. Het gebied wordt dan ook niet voor niets de "watertuin"van Nederland genoemd, Onze Jachthaven kenmerkt zich door een afwisseling van ligplaatsen en recreatiewoningen.

Vanzelfsprekend vindt u op onze haven alle benodigde faciliteiten. Nadere informatie over de ligplaatsen, faciliteiten en recreatiewoningen vindt u op onze website.

www.jachthavendeopbouw.nl

{google_map}jachthaven de opbouw breukelen|zoom:13|lang:nl|width:500|height:500{/google_map}