Jachtwerf Arie Wiegmans

Op onze jachtwerf in Breukelen worden elke AW sloep in zijn geheel in eigen beheer in onze eigen werkplaats vervaardigd. Continue kwaliteit van iedere sloep kan daarom worden gegarandeerd. Maar ook kleine aanpassingen naar de wens van de klant kunnen snel worden gerealiseerd. Ook de bestaande modellen worden regelmatig voorzien van een "update".

Niet één van onze modellen is in de watersportbladen onbesproken gebleven. Onze complete sloepenlijn, de AW16, AW 19, AW 21, AW 23, AW 25, AW 25 semi cabin, AW 20 ONE OFF EDITION, AW 24 ONE OFF EDITION, AW ONE 26 ONE OFF EDITION. Nieuw is de AW Tender, een boot met grote klasse met een sportieve uitstraling.

Al onze boten zijn uitgebreid getest en dagelijks te bezichtigen in onze showroom. Bij ons vindt u ook de Motorvlet PIETERSE 850, een product van Poldijk Jachtbouw in Rhenen.

Bovendien diverse soorten door ons geïmporteerde boten van o.a. Quicksilver, Eolo, G3, SUR Marine, G3 Boats, Smartliner, Callegari en een keur aan buitenboordmotoren van Yamaha en Mercury. Ook diverse occasions vindt u op onze website. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op onze Jachtwerf in Breukelen!

Bij ons regelt u ook uw verzekering en/of financiering!

www.wiegmans.nl

{google_map}jachtwerf arie wiegmans breukelen|zoom:13|lang:nl|width:500|height:500{/google_map}